Only me

My photo
Serdang, Selangor, Malaysia
nothing special..... just an ordinary girl with a big hope for a wonderful future

Saturday, January 29, 2011

once upon a time........

ni nak cite sikit pasal kenangan aku time matrix dulu

Tempat: Kolej Matrikulasi Johor(KMJ)


first2 dpt tau aku dpt KMJ memang tersangat la hepy sebab dapat peluang belajar kat negeri orang kan tapi x sangke la plak jarak antare Johor ngan Terengganu tu jauh (biasela aku ni kan bute sikit pasal jarak & tempat ni,hik3), bile tau memang la rase sedih gak & cam nyesal je, nape la time isi borang tu aku pilih Johor ekh, tapi tu mule2 je la.

hari first tu memang aku nangis jugak sebab teringat rumah, first time kot duk asrama haruslah sedih kan, time famili hantar senyum je depan diorg tapi bile pusing belakang mule la air mate bercucuran jatuh ke pipi *pehhh ayat dah  cam dalam novel, xleh blaaa*

kat sini la aku dapat my first roomate,hik3, ingat lagi bilik kitorang D213(bilik paling cantik kat aras 2,hahaha)

              *ni la rumate2 aku...........btol!!!!! aku la yang paling kcik di antare diorg(kecik tu comel kan),hik3*

kami berempat ni memang tersangat la cerie dan memang satu kepale, tiap2 sorang ade je perangai2 plik,hihi
ok sekarang aku cite sorang2 ekh




yang ni Ain, name penuh Nurul Ain, dalam 4 orang tu die la yang paling sekepale ngan aku, perangai kitorang memang lebih kurang same je, suke makan,suke tido dan x suke mekap,hahahahahaha, die ni orang Kulai,Johor. memang sangat best la   dapat kawan cam die. skang die kat UTHM

Ain aku rindu sangat2 nak gaduh ngan ko cam dulu lagi,huhu






yang pakai selendang hitam tu piah (sbnrnye ak y bg name piah tu,hik3),name penuh die Shelfiah.Die ni orang nogori 9. Die ni kire paling matang la antare kitorang, die jugak tukang kejut aku tido pagi2, yang paling aku xleh lupe time die kejut aku ngan sembur febreze kat muke aku hahahahaha, ko memang sangat biadap ye time tu,huhu. Piah plak kat UiTM
Piah.... skang dah xde orang kejut aku tido pakai febreze lagi,huhu, miss u



yang tudung putih ni plak Zati, name penuh Nur Izzati Akmal,Zati ni plak orang Batu Pahat,Johor, die ni second intake so kitorang cam lambat la rapat. mule2 ingat die ni sombong tau, pas dah kenal rupenye die ni satu kepale je ngan kitorang ,huhu.die ni suke menjerit & hentak2 kaki dalam bilik,hahahaha, cian kat budak aras 1 ye zati,huhu.
 Zati, i miss u too. Zati ni pun katUiTM

tu je la sedikit sebanyak cite sal ex-rumate aku time matrix dulu, memang best la time sebilik ngan korang dulu,hik3

*ni la dinner kami pade malam terakhir kat matrix*

2 comments:

PuRpliSh tirAmiSheW said...

oit!!!haha..xbleyh bla..really miz u all!!rndu kowg!rndo kowg!life mtrx ngan korg mmg the best r!!!

jie said...

hahahaha,misss u all too